Het creëren van langdurige en waardevolle relaties met onze klanten.

Customer Experience

Onze Customer Experience-afdeling is verantwoordelijk voor het bieden van een uitzonderlijke klantervaring, wat eindelijk de sleutel is tot het creëren van klantloyaliteit.

Hardware OfficeGrip

Klantgerichte strategie

Deze afdeling ontwikkelt een klantgerichte strategie die de behoeften en verwachtingen van onze klanten weerspiegelt. Het team neemt proactief contact om deze aspecten in kaart te brengen.

Klantfeedback

Dit team verzamelt voortdurend feedback om onze klanten te kunnen begrijpen. Deze ervaringen worden omgezet in data waarmee we gerichte verbeterplannen kunnen maken.

Focus

We geloven in op maat gemaakte oplossingen voor elke klant. Het Customer Experience-team richt zich voornamelijk op het begrijpen, beheren en verbeteren van de algehele ervaring met OfficeGrip.

Customer Experience

Dit team is het gezicht voor onze klanten. Ze ontwikkelen strategieën en initiatieven om de klantervaring te optimaliseren, klanttevredenheid te vergroten en klantloyaliteit op te bouwen.

Passie en toewijding

Onze Customer Experience-afdeling bestaat uit gepassioneerde professionals die het succes van onze klanten als topprioriteit beschouwen. Door altijd open te staan voor feedback, zowel van klanten als van onze eigen teamleden, werken zij samen als een hecht team om onze klanten een positieve ervaring te bieden bij elke interactie.

Microsoft 365
ICT afdeling

Het managen van een onvergetelijke klantervaring

Werken op de Customer Experience-afdeling bij OfficeGrip biedt een unieke kans om impact te hebben op de tevredenheid en het succes van onze klanten. In dit team speel je een essentiële rol bij het communiceren van onze toewijding aan een uitmuntende klantenservice en het leveren van een onvergetelijke klantervaring.