PartyGrip

Bij OfficeGrip houden wij van een feestje. Daarom organiseert onze personeelsvereniging PartyGrip de tofste feesten. Of het nu teambuilding activiteiten zijn of een festival, bij PartyGrip doen wij het allemaal!

Leer je collega's echt kennen

Plezier is binnen OfficeGrip enorm belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen personeelsvereniging opgericht om de leukste activiteiten te organiseren! Samen gaan we naar de leukste evenementen en hebben wij vooral veel plezier. Met een aantal leden van PartyGrip verzinnen wij de tofste evenementen waaraan jij kan deelnemen!

De leukste festivals

Samen met collega's naar de dikste festivals

Bij PartyGrip houden wij van een feestje. Zo bezoeken wij verschillende festivals en evenementen met elkaar. PartyGrip verzorgt onder andere bootcamps, barbecues, teambuilding activiteiten en nog veel meer. Op deze manier leer jij je collega’s nog beter kennen!

OfficeGrip PartyGrip
PartyGrip

Verschillende activiteiten

Neem deel aan verschillende activiteiten

PartyGrip organiseert verschillende soorten activiteiten waaraan jij kan deelnemen. Sommige activiteiten zijn een verrassing, waardoor je pas op locatie weet wat je gaat doen. Dit zorgt voor leuke momenten bij onze personeelsvereniging.

De leukste activiteiten

Bij PartyGrip ondernemen wij verschillende activiteiten. Zo zorgen wij voor een goede variatie tussen de activiteiten, waardoor er altijd iets nieuws is te beleven. Van karten met collega’s tot de dikste festivals, bij PartyGrip gebeurt het allemaal!

Don't stop the partyyyyyy

Meer dan alleen werk

Bij OfficeGrip zijn wij met meer bezig dan alleen werk. Daarom is onze personeelsvereniging een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Met PartyGrip leer jij je collega’s goed kennen!

Over ons doorgroeimogelijkheden