Alles met een stekker

Afdeling Hardware

Bij de afdeling hardware wordt alles verkocht met een stekker. Om onze klanten optimaal te ondersteunen voorzien wij ook in de benodigde hardware.

Afdeling hardware

Advies

Bij de hardware afdeling adviseer jij onze klanten bij de aankoop van apparatuur. Dit kan variëren van laptops tot serverapparatuur.

Productcategorie beheren

Jij houdt de markt nauwlettend in de gaten en koopt de juiste apparatuur in. Zo behouden wij een voorraad aan producten.

Klanten werven

Jij bent proactief en benadert onze huidige klantengroep. Op deze manier weten wij de behoeftes die organisaties op het gebied van hardware hebben.

Webshop beheer

De producten in de webshop werk jij bij. Bij de hardware verkopen wij zo onze producten aan bestaande en nieuwe klanten via de webshop.

Bedrijven voorzien van de nieuwste hardware

De ontwikkelingen gaan snel op het hardware gebied. Jij weet klanten optimaal te adviseren en de juiste apparatuur te verkopen. Onze hardware afdeling richt zich op onze bestaande hardware kring, maar groeit ook hard door het aantrekken van nieuwe klanten.

Hardware OfficeGrip
Afdeling hardware OfficeGrip

Samenwerken met leveranciers

Bij de afdeling hardware werken wij nauw samen met onze leveranciers. Zo kunnen wij onze hardware voor concurrerende prijzen aanbieden aan onze klanten. Samen met onze support afdeling worden laptops ook voorzien van de benodigde software, waardoor klanten compleet ontzorgd worden.

Werken in een leuk team

Werksfeer vinden wij heel belangrijk. Maak deel uit van een jong & dynamisch team, waarmee we elke dag onze klanten voorzien van de nieuwste producten.

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Bij OfficeGrip bieden wij de mogelijkheid om verschillende Microsoft certificeringen te behalen. Verder is het mogelijk om verschillende cursussen en trainingen te volgen, waardoor jij jezelf optimaal kan ontwikkelen.

Projecten afdeling OfficeGrip