Over ons

OfficeGrip is in 2006 met 3 werknemers ontstaan en inmiddels doorgegroeid naar meer dan 75 werknemers. Dit komt door onze focus op klanttevredenheid en gezonde groei. Samen met elkaar bouwen en onderhouden wij de mooiste IT omgevingen voor onze klanten. Dit doen wij door op elke stap ondersteuning te bieden aan onze klanten.

Bepaal je eigen succes

Bij OfficeGrip nemen we mensen aan die graag aan zichzelf willen werken. OfficeGrip is een organisatie die je de vrijheid geeft om zelf met bepaalde initiatieven te komen. Goede nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Daarnaast is er bij OfficeGrip veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij OfficeGrip haal je het meeste uit je persoonlijke doelen.

Plezier

Werken met de leukste collega's

Wij vinden het belangrijk om plezier in ons werk te hebben. Bij OfficeGrip heerst een informele werksfeer en kun jij zijn wie je bent. Wij lunchen samen, spelen een spelletje, hebben bedrijfsuitjes en doen nog veel meer. Met deze formule halen we het maximale uit onze OfficeGrippers en creëren wij een prettige werksfeer.

Over ons - werken met de leukste collega's
Over ons ontwikkeling

Lifelong Learning

Blijf jezelf ontwikkelen

De wereld van de IT staat niet stil, wat betekent dat onze collega’s zich altijd blijven ontwikkelen. Door middel van verschillende opleidingen, trainingen en cursussen helpen wij onze werknemers het maximale uit zichzelf te halen. Dit helpt ons om de nieuwste technologieën optimaal te gebruiken en toe te passen bij onze klanten. 

Groei op jouw manier

Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich ontwikkelen. Dit doen wij door verschillende cursussen, trainingen of opleidingen aan te bieden. Zo ontwikkel jij jezelf optimaal binnen jouw vakgebied!

Flexibiliteit staat centraal binnen onze organisatie

OfficeGrip is een flexibele werkgever. Wij vinden het resultaat belangrijk en geven veel vrijheid om dit op jouw manier te behalen. Uiteraard bieden we binnen onze organisatie ondersteuning en helpen wij jou verder, om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Hybride werken

Al onze werknemers krijgen de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken. Uiteraard vinden we het leuk om je regelmatig op kantoor te zien (vooral op vrijdag).

Personeelsvereniging

Met onze personeelsvereniging partygrip organiseren wij leuke uitjes voor ons team. Zo leer jij je collega's het beste kennen.

Lunch op kantoor

Op kantoor wordt bijna elke dag lunch verzorgd. Samen eten wij gezellig in onze kantine en spelen wij een potje Fifa, Mario Kart of gaan we pingpongen.

Werkplek

Om goed hybride te werken is een thuiswerkplek essentieel. Wij helpen met het inrichten van jouw thuiswerkplek, zodat jij succesvol kan werken vanuit huis.

Doorgroeimogelijkheden

Groeien binnen de organisatie

Bij OfficeGrip vinden wij de ontwikkeling van onze werknemers enorm belangrijk. Wij helpen jou het maximale uit jezelf te halen door middel van trainingen, opleidingen of cursussen. Doorgroeimogelijkheden zijn vanwege de groei van onze organisatie altijd aanwezig.

Over ons doorgroeimogelijkheden

Waar wacht je nog op?

Bij OfficeGrip zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben op verschillende vacatures openstaan en kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Vacatures

Bekijk al onze vacatures

Bij OfficeGrip zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om onze huidige afdelingen te versterken. Bekijk daarom al onze vacatures of neem direct contact met ons op als je vragen hebt.