Over ons

OfficeGrip is in 2006 ontstaan met een team van 3 werknemers en is sindsdien gegroeid tot een omvang van meer dan 75 medewerkers. Dit is het resultaat van onze toewijding aan klanttevredenheid en ontwikkeling. Onze medewerkers werken samen aan het bouwen en onderhouden van de mooiste IT-omgevingen voor onze klanten. Wij bereiken dit door onze klanten bij elke stap te ondersteunen.

Bepaal je eigen succes

Bij OfficeGrip zoeken wij mensen die graag aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Wij bieden een omgeving waarin je alle ruimte krijgt om met eigen initiatieven te komen. Waardevolle innovatieve ideeën worden altijd met open armen ontvangen. Jouw persoonlijke ambities kun je bij OfficeGrip waarmaken. 

Plezier maken

Werken met de leukste collega's

Wij vinden het belangrijk om plezier in ons werk te hebben. Er heerst een informele werksfeer bij OfficeGrip, waarin je volledig jezelf kunt zijn Wij lunchen samen, spelen een spelletje, hebben bedrijfsuitjes en doen nog veel meer leuke activiteiten. Met deze formule halen wij het maximale uit onze OfficeGrippers en creëren we een prettige werksfeer.

Over ons ontwikkeling

Lifelong Learning

Blijf jezelf ontwikkelen

In de innoverende wereld van IT is vooruitgang een constante realiteit. Dit houdt in dat onze werknemers zich continu blijven ontwikkelen. Via diverse opleidingsprogramma’s, trainingen en cursussen stimuleren wij de groei van onze medewerkers. Hierdoor kunnen zij hun volledige potentieel benutten. Dit stelt ons in staat om de meest recente technologieën optimaal te gebruiken en toe te passen bij onze klanten.

Groei op jouw manier

Bij OfficeGrip vinden we het belangrijk dat onze werknemers zich blijven ontwikkelen. Dit doen wij door verschillende cursussen, trainingen en/of opleidingen aan te bieden. Zo kan jij jezelf optimaal ontwikkelen binnen jouw vakgebied!

Flexibiliteit staat centraal binnen onze organisatie

OfficeGrip is een flexibele werkgever. We vinden het belangrijk dat de gewenste resultaten behaald worden en geven veel vrijheid om dit op eigen wijze te doen. Uiteraard bieden wij de benodigde ondersteuning en helpen jou verder om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Hybride werken

Al onze werknemers krijgen de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken. Uiteraard vinden we het leuk om je regelmatig op kantoor te zien (vooral op vrijdagen).

Personeelsvereniging

Met onze personeelsvereniging PartyGrip organiseren wij leuke uitjes voor ons team. Zo krijg jij de beste gelegenheid om je collega’s op een leuke manier te leren kennen.

Lunch op kantoor

Bijna dagelijks wordt er op kantoor voor lunch gezorgd. We eten gezellig samen in onze kantine en ontspannen met een potje FIFA, Mario Kart of pingpong.

Werkplek

Om goed hybride te werken is een thuiswerkplek essentieel. Wij helpen met het inrichten van jouw thuiswerkplek, zodat jij gemakkelijk en succesvol kan werken vanuit huis.

Doorgroeimogelijkheden

Groeien binnen de organisatie

Bij OfficeGrip vinden we de ontwikkeling van onze werknemers enorm belangrijk. Wij helpen jou het maximale uit jezelf te halen door middel van trainingen, opleidingen en/of cursussen. Door de sterke groei van onze organisatie zijn doorgroeimogelijkheden altijd aanwezig.

Over ons doorgroeimogelijkheden

Waar wacht je nog op?

Een getalenteerde versterking is altijd welkom! We hebben verschillende vacatures openstaan en kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Vacatures

Bekijk al onze vacatures

Bij OfficeGrip zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om verschillende afdelingen te versterken. Bekijk al onze vacatures hieronder of neem voor vragen direct contact met ons op!