Het begin van een duurzame relatie.

New Business

Als New Business-medewerker ben jij het eerste contactpunt tussen de potentiële klant en onze organisatie. Jij geeft passend advies over de IT-omgeving en brengt de juiste oplossingen naar voren.

Afdeling marketing

Werven van klanten

Onze New Business-afdeling is verantwoordelijk voor het werven en informeren van nieuwe klanten.

Klanten ondersteunen

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor onze potentiële klanten. Je beantwoord hun vragen en biedt de volledige ondersteuning.

Klanten bezoeken

Klantcontact is enorm belangrijk, daarom ga jij op bezoek bij onze potentiële klanten. Hierdoor achterhaal jij hun technologische behoeftes.

Adviseren

Je geeft potentiële klanten advies en ondersteuning op technisch vlak. Zo introduceren wij nieuwe oplossingen die wij naderhand graag doorvoeren.

Bedrijven voorzien van strategisch advies

De IT-omgeving van onze klanten is constant in beweging. Als New Business-medewerker geef je potentiële klanten strategisch en gericht advies om veiliger en productiever te kunnen werken. Jij bent de brug tussen de nieuwe klant en de technische oplossingen. Door het adviseren van de juiste oplossingen speel jij in op hun behoeftes.

Productivity afdelingen
Sales klantrelaties

Nieuwe producten en diensten introduceren

Bij OfficeGrip ontwikkelen wij nieuwe producten en diensten om onze klanten verder op weg te kunnen helpen. Aan jou de taak om deze producten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Samen met de Marketing-afdeling verzin je campagnes om hun zo optimaal mogelijk te bereiken.

Hieronder staan de verschillende functies binnen New Business:

  1. Manager Business Development
  2. Teamlead New Business
  3. New Business Accountmanager