Het opbouwen van merkwaarde en stimuleren van groei.

Marketing

Op onze Marketingafdeling ligt de focus op het begrijpen van de behoeften van klanten. Hier worden strategieën ontwikkeld om onze producten en diensten effectief te promoten en op de markt te brengen. Dit doen wij door verschillende kanalen op een creatieve manier in te zetten om onze klanten optimaal te informeren. 

Afdeling marketing

Content creatie

Op deze afdeling worden verschillende soorten content gecreëerd en verspreid.

Website onderhoud

De websites van OfficeGrip worden onderhouden en bijgewerkt door ons Marketingteam.

Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie en advertenties zijn belangrijk om onze vindbaarheid te vergroten. Dit wordt door Marketingafdeling geoptimaliseerd en bijgestuurd.

Social media

Onze Marketingafdeling is verantwoordelijk voor de communicatie via social media. Hierdoor zien (potentiële) klanten ons regelmatig voorbij komen.

OfficeGrip op de kaart zetten

De Marketingafdeling zorgt ervoor dat (potentiële) klanten onze website kunnen vinden. Dit doen wij door verschillende technieken toe te passen, waardoor onze naamsbekendheid en vindbaarheid vergroot wordt. Organisaties kunnen op deze manier gemakkelijk de benodigde informatie vinden over OfficeGrip. De Marketingafdeling is daarin vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten.

Marketing afdeling

Conversies optimaliseren

De online wereld is constant in beweging. Daarom optimaliseren wij onze website en andere kanalen om de conversies te verhogen. Bij de Marketingafdeling wordt er gekeken naar zoekmachine optimalisatie, advertenties, social media, e-mailmarketing en nog veel meer. Met onze marketingstrategieën trekken wij nieuwe klanten aan en laten wij deze kennis maken met OfficeGrip. Daarbij worden onze kanalen ook ingezet om bestaande klanten op de hoogte te houden over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Creatief bezig zijn

Onze Marketingafdeling zorgt ervoor dat onze klanten continu op de hoogte worden gehouden. Dit doen wij door verschillende kanalen op een creatieve manier in te zetten om onze klanten optimaal te informeren.

Het Marketingteam

Ons Marketingteam is elke dag bezig om het maximale uit onze kanalen te halen. Zij hebben een directe impact op de positionering van onze organisatie en het bereiken van onze doelgroepen. Dit toegewijde team is continu bezig met het communiceren van onze boodschap en het creëren van aantrekkelijke content. Dit helpt ons om OfficeGrip te laten groeien en bloeien.

Hieronder staan de verschillende functies binnen onze Marketingafdeling:

  1. Marketing Manager
  2. Online Marketeer
Werken op Support