Het financiële hart van de organisatie.

Finance

Onze Finance-afdeling is verantwoordelijk voor het beheren van onze financiële middelen, het nemen van strategische beslissingen en het waarborgen van financiële stabiliteit. Onze deskundige professionals werken aan diverse belangrijke taken om de financiële gezondheid van ons bedrijf te waarborgen.

Beheer debiteuren & crediteuren

Op de Finance-afdeling worden de debiteuren en crediteuren nauwlettend in de gaten gehouden.

Maandafsluitingen

Binnen Finance zorgen wij ervoor dat alle cijfers kloppen. Op deze manier kunnen wij de maand succesvol afsluiten.

Facturering

De Finance-afdeling zorgt ervoor dat onze klanten de juiste factuur krijgen. Hierdoor kunnen wij weer verder investeren in onze dienstverlening.

Financiële rapportages

Op deze afdeling worden financiële rapportages gemaakt. Zo krijgen wij inzicht in de toekomst en analyseren wij de voorgaande periodes.

Affiniteit met cijfers

Op deze afdeling zijn we elke dag bezig met cijfers. Finance speelt een essentiële rol in de dagelijkse werkzaamheden van OfficeGrip. Onze klanten kunnen hier altijd terecht als het gaat om financiële vraagstukken. De benodigde informatie wordt dan verzameld, waardoor wij onze klanten van een optimaal antwoord kunnen voorzien.

Administratie afdeling
Administratie

Facturatie & Financiële rapportages

De Finance-afdeling houdt zich bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie. Ook worden er rapportages gemaakt over de financiële gezondheid van de organisatie. Zo krijgen wij als organisatie beter inzicht in onze financiële gezondheid en kunnen wij ons focussen op de toekomst!

De financiële stabiliteit en groei van OfficeGrip stimuleren

Werken op de Finance-afdeling bij OfficeGrip biedt een unieke kans om een directe impact te hebben op het financiële welzijn en de groei van ons bedrijf. Hier speel je een essentiële rol bij het communiceren van onze financiële expertise en de waarde van een goed financieel beheer. Als je gedreven bent door nauwkeurigheid, strategisch denken en het bijdragen aan financiële gezondheid, dan is onze Finance-afdeling de perfecte omgeving voor jou!

Hieronder staan de verschillende rollen binnen onze Finance-afdeling:

  1. Finance Director
  2. Controller
  3. Financieel Administratief Medewerker
Adoptie & Change Consultant Cover