Stage bij OfficeGrip

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek? Dan nodigen wij jou uit om stage te lopen bij ons bedrijf. Wij zijn een groeiende organisatie met een informele werksfeer, waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je kennis in de praktijk toe te passen. Onze teams bestaan uit enthousiaste professionals met veel kennis en ervaring, die jou met open armen ontvangen.

Administratie afdeling

Waardevolle werkervaring

Het is belangrijk dat bedrijven studenten de mogelijkheid geven om werkervaring op te doen. Dit is namelijk een waardevolle aanvulling op het CV van de stagiair. Bij OfficeGrip bieden we studenten van verschillende opleidingsniveaus en achtergronden de kans om een stage of afstudeeropdracht uit te voeren.

Doorgroeimogelijkheden
na je stage

Stagiaires bij OfficeGrip krijgen de kans om zichzelf op zowel werkgebied als persoonlijk vlak te ontwikkelen. OfficeGrip biedt gemotiveerde studenten de mogelijkheid om na hun stage eventueel een paar dagen in de week te blijven werken.

Denk jij dat je een aanvulling kan zijn voor onze organisatie? Solliciteer dan snel! 

Young Talent Program

Solliciteren voor een stage binnen OfficeGrip is niet heel anders als wanneer je solliciteert voor een functie.

Laat hieronder je gegevens achter en onze HR-manager Marjolein neemt contact met je op.

Sollicitatie
We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en laten binnen 2 weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.
Eerste contact
We bellen jou om het eerste gesprek in te plannen. Uiteraard kunnen prangenede vragen dan meteen gesteld worden.
Kennismaking
Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Vervolggesprek
Smaakt het naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek dieper op de inhoud in. Hier zullen wij de functie en het team toe lichten.
Klik
Normaliter zijn twee gesprekken voldoende om een goed beeld te krijgen. Als de klik wederzijds is, dan begint jouw carrière bij OfficeGrip!

Solliciteren

Wil jij het team van OfficeGrip versterken? Laat hieronder je gegevens achter, dan zullen we spoedig contact met je opnemen.