Klanten adviseren

Afdeling Sales

Onze sales afdeling is verantwoordelijk voor het werven en ondersteunen van onze klanten. Dit doen wij door passend advies te geven en de juiste oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

Afdeling sales

Werven van klanten

Onze sales afdeling is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Dit noemen wij New Business binnen OfficeGrip.

Klanten ondersteunen

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Vragen beantwoord je en je biedt ondersteuning naar de klant.

Klanten bezoeken

Klantcontact is enorm belangrijk. Daarom ga jij op bezoek naar onze klanten en ga je in gesprek. Zo vind jij nieuwe uitdagingen binnen de organisatie.

Adviseren

Onze bestaande klantenkring geef je advies en ondersteun je op technisch vlak. Zo introduceren wij nieuwe oplossingen bij onze klanten.

Bedrijven voorzien van strategisch advies

De ICT-omgeving van onze klanten is constant in beweging. Als sales medewerker adviseer jij onze klanten over hun ICT-omgeving. Jij geeft strategisch advies en helpt onze klanten om veiliger & productiever te werken. Als sales medewerker ben jij dus de brug tussen de klant en de technische oplossingen. Met de juiste oplossingen speel jij in op de behoeftes van de klant.

Over ons - werken met de leukste collega's
Sales klantrelaties

Onderhouden van klantrelaties

Wij vinden de langetermijnrelatie met onze klanten enorm belangrijk. Daarom onderhouden wij nauw contact met onze klanten en zijn wij betrokken bij hun organisatie. Als sales medewerker ga je bij klanten langs en onderhoud je telefonisch contact. Dit doe je om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen en adviseren waar dat nodig is.

Het eerste contactpunt

Als sales medewerker ben jij het eerste contactpunt tussen de klant en onze organisatie. Jij geeft passend advies over de IT-omgeving en helpt klanten verder te groeien door optimale ondersteuning te bieden.

Nieuwe producten en diensten introduceren

Bij OfficeGrip ontwikkelen wij nieuwe producten en diensten om onze klanten verder op weg te kunnen helpen. Aan jou de taak om deze producten onder de aandacht te brengen bij onze klanten. Samen met de marketing afdeling verzin je campagnes om onze klanten zo optimaal mogelijk te bereiken.

Sales campagnes OfficeGrip