Cloud Engineer

Cloud Engineer vacature

Terug naar vacatures Solliciteren OfficeGrip levert Microsoft Cloud diensten aan klanten verspreid door heel Nederland. Wegens onze sterke groei zijn we op zoek naar meerdere Cloud Specialisten. Wat ga je doen? Als Cloud Engineer ben je verantwoordelijk voor het leveren van technologische oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Je start met […]

Network Engineer

Network Engineer

Als Netwerk Engineer bij OfficeGrip krijg je de kans om de digitale snelwegen van onze klanten vorm te geven en te optimaliseren.

Met de de groeiende behoefte aan snelle, veilige en schaalbare netwerken is jouw expertise van onschatbare waarde. Je zult samenwerken met een team van gedreven professionals en samen deze netwerken opzetten om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en implementeren.
Jouw verantwoordelijkheid is het creëren van netwerkinfrastructuren die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid, prestaties en beveiliging.

Cloud Security Engineer

Cloud Security Engineer vacature

Terug naar vacatures Solliciteren OfficeGrip levert Microsoft Clouddiensten aan klanten verspreid door bijna heel Nederland. Dit doen wij met een gemotiveerd, enthousiast en professioneel team. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een Security Engineer ter uitbreiding van ons team, voor onze locatie in Roosendaal. Wat breng je mee? Je bent gefascineerd door de […]